Üniversitemizin Yeni Kalite Kalite Politikası

Üniversitemizin Misyon ve Misyonu değiştiğinden dolayı, üniversitemizin yeni Kalite Politikası 22.01.2021 terihli ve 2021/01-11 sayılı Üniversitemiz Senato Kararı ile Üniversitemizin yeni Kalite Politikası olarak kabul edilmiştir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Adıyaman Üniversitesi Olarak,

Bölgenin ve Toplumun İhtiyaçlarına Göre Bilimsel Çalışmalar ve Araştırmalar Yapmak,

Bilgi ve Teknoloji Üreterek,

Bölgesel ve Ulusal Alanda Gelişmeye ve Kalkınmaya Destek Olmak,

Hukuka Bağlı, Tutarlı, Sorumlu, Adil, Katılımcı, Şeffaf ve Hesap Verebilir Bir Yönetim Anlayışıyla,

Bir Mesleğin; Bilgi, Beceri, Davranış ve Genel Kültürüne Sahip,

Çevreye Duyarlı, İş Sağlığı ve Güvenliğine Önem Veren, Yaşam Boyu Öğrenmeye Özen Gösteren Bireyler Yetiştirmek,

Yasal Şartlar Doğrultusunda Paydaşlarımızın Beklenti ve İhtiyaçlarını Karşılayarak,

Sürekli İyileştirmeyi Kalite Politikası Olarak Benimsemiştir.