ADYÜ Kalite Topluluğuna Kuruldu

Öğrencilerilerimizde; kalite kültürünün yaygınlaşmasını ve içselleştirmesini sağlamak, üniversitemizdeki iyileştirme çalışmaları için öğrencilerimizin fikirlerinden yararlanmak, kalite konusu ile ilgili düzenlenen toplantı, çalıştay ve etkinliklerden öğrencilerimizi haberdar etmek ve bu etkinliklere katılmalarında yardımcı olmak, üniversite kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmaya, süreçleri iyileştirmeye ve kaliteli hizmet sunmaya dayanan kurum kültürünün oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla üniversitemizde Kalite Topluluğu kurulmuştur.