ADYÜ Eğitim Kalite Komisyon Üyeleri Toplandı

Üniversitemizin Eğitim ve Öğretim Komisyonu, YÖKAK İzleme Raporu ve Kurum İç Değerlendirme Raporundaki belirlenen eğitim, öğretim başlığı altıdaki iyileştirmeler için 06 Ekim 2022 tarihinde saat:14:00' da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda, Sayın Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ferhat ŞAH başkanlığında toplantı gerçekleşti.

Toplantıda Dr. Öğretim Üyesi Cavidan GÜL VARIŞ tarafından üniversitemizin eğitim, öğretim konusundaki gelişmeye açık yönlerin iyileştirilmesi için komisyon üyelerine sunum yapıldı. Eğitim Komisyonu Başkanı tarafından Kalite Komisyon Üyeleri arasında eğitim, öğretimdeki gelişmeye açık yönlerimizin iyileştirme ve takibi için görev dağılımı yapıldı.