ADYÜ Kalite Öğrenci Topluluğu Üyeleri İle Toplantı Yapıldı

ADYÜ Öğrenci Kalite Toplululuğu Üyeleri  üniversitedemiz öğrencilerine Kaliteyi tanıtmak ve Kalite Kültürünü oluşturmak amacıyla yapacakları olan bu etkinlikleri için Kalite Yönetim Koordinatörü, Sayın Dr.Öğretim Üyesi Ferhat ŞAH Başkanlığında toplantı düzenlendi.

Toplantıda Kalite Yönetim Koordinator Yardımcısı, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Cavidan GÜL VARIŞ tarafından ADYÜ Öğrenci Kalite Topluluk Üyelerine Kalite Süreçleri hakkında bilgi verildi.

Toplantıya katılan Kariyer Geliştirme Müdürü, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emine KARAKAPLAN ÖZER tarafından toplantıya katılan ADYÜ Öğrenci Kalite Toplululuğu Üyelerine kariyer geliştirme ve planlaması hakkında sunumu yapıldı.