ADYÜ Öğrenci Kalite Topluluk Başkanı Seçildi

Üniversitemizin ADYÜ Öğrenci Kalite Topluluk Üyeleri, topluluk başkanı seçimi için 24 Kasım 2022 tarihinde saat:12:15' te İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda, Sayın Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ferhat ŞAH ve Kalite Koordinatörü Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Cavidan GÜL VARIŞ' ında katıldığı toplantıda İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Kamu yönetimi 3. Sınıf Öğrencisi, Ferhat ÇİFTÇİ, ADYÜ Öğrenci Kalite Topluluk Başkanı seçildi.

Toplantıda, Kalite Kültürünün Adıyaman Üniversitesi öğrencileri arasında yaygınlaşması için yapılacak faaliyetler de görüşüldü.